LS Police Department Regulament Intern

In jos

LS Police Department Regulament Intern

Mesaj Scris de TheCrazy la data de Vin Aug 17, 2018 10:00 pm


- Orice membru Police Department trebuie sa cunoasca si regulamentul general al departamentelor cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.

- In lipsa Liderului sunteti obligati sa ascultati de Sublider. Daca nici Subliderul nu este online atunci sunteti obligati sa ascultati de cel mai mare in rank.

- Sunteti obligati sa ascultati in totdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sanctionati dupa caz, putand fi chiar demisi.
- Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.

- Nu cereti rank liderului sau subliderului acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.

- Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este demitere cu interzicerea de a mai intra in PD.

- In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) ( FW ), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune -) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.

- Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.

- Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va plati o amenda dubla pentru fapta comisa. In cazul in care nu plateste va primi Faction Warn.

- Motto-ul factiuni: Protect and Serve, Obey and Survive.

- Toti membrii departamentelor de politie au obligatia de a avea comanda [/timestamp] activata.Cine nu respecta aceasta regula va fi sanctionat cu Avertisment Verbal la prima abatere, fiind sanctionat cu FactionWarn daca se continua nerespectarea ei.Comportament si limbaj- Respecta colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.

- Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.

- Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.

- Nu aveti voie sa favorizati/faceti discriminari intre jucatori, indiferent ca va este prieten sau dusman, acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.
- Nu aveti voie sa va jucati cu armele in garajul LSPD (in zona de /arrest), acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.Puteti face asta numai in Armoury.

- Se vor acorda sanctiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament(Faction Warn/Demiteri).Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana in acestea.

* PD / F.B.I / NG sunt factiunile ce stabilesc linistea si impun legea pe server, si astfel membrii trebuie sa dea dovada de buna crestere si sa dea un exemplu demn de urmat celorlalti playeri.Limbajul "familial" poate fi folosit doar cu persoane care le permit acest lucru (prieteni) si nu in locuri publice sau inconjurati de civili.

Sedinte si Antrenamente- Cine intarzie la sedinta / antrenament va veni în Armoury / Sala de sedinte, fara a face galagie pe chat sau pe [/r].

- In timpul sedintelor sau antrenamentelor veti opri telefoanele si veti asculta de Lider, Sublider sau antrenor pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.

- Daca intarziati la antrenament / sedinta, puteti veni in primele 10 minute, fiind sanctionati cu un Avertisment Verbal. Daca intarziati mai multe de 10 minute, sanctiunea este Faction Warn si sunteti exclusi din antrenament.

- Cine vorbeÈte neintrebat la sedinte sau antrenament va fi sanctionat cu Avertisment Verbal la prima abatere, urmand ca la cea de a doua sa fie exclus de la activitate si sa primeasca Faction Warn.

- Sedintele si antrenamentele se vor desfasura odata pe luna si o sa fie anuntate de Leader la anunturi importante cu 48 de ore inainte.

- Nu aveti voie sa faceti invoiri la sedinte si la antrenamente. Cine incalca aceasta regula primeste sanctiunea corespunzatoare.(Doar un motiv bine intemeiat poate duce la o invoire)

-Amenzile- Un politist poate amenda un civil daca infractiunea comisa nu este atat de grava incat jucatorul sa ajunga in Jail. Odata ce civilul a primit amenda, acesta va vedea pe ecran un mesaj de culoare albastra cu numele politistului, suma si motivul amenzii. Daca civilul nu plateste amenda pe loc ( refuza sau fuge ), politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplata amenda” cu drept de predare. In cazul in care civilul nu are suficienti bani la el pentru a plati amenda, politistul are dreptul de a-l duce la un ATM sau la Banca pentru a scoate suma necesara platirii amenzii. Daca acesta refuza, politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neplata amenda”. Daca jucatorul nu are destui bani nici in banca pentru a plati amenda atunci va primi wanted-ul ,,Neplata amenda".

- Amenzile se aduna, de exemplu pentru condus neregulamentar ( 600$ ) + faruri oprite ( 720$ ) suspectul va fi amendat cu 1320$.

- Nu aveti voie sa amendati un jucator caruia i-ati acordat wanted 2 "Neconformare Ordin". Aceasta regula se aplica si in cazul jucatorilor care parasesc server-ul si primesc automat wanted 2 "Deconectare in urmarire", acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn

- Nu aveti voie sa amendati jucatorii aflati in Jail, acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.

- Nu aveti voie sa dati banii unui jucator ce nu detine banii pentru a plati amenda, acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.

* Nu aveti voie sa conduceti pe contra-sens cu masina personala sau cu masina de la departament (aveti voie doar in cazul in care sunteti in misiune cu girofarul pornit) sau sa lasati masina in strada, acest lucru se sanctioneaza Faction Warn.

* Nu aveti voie sa conduceti cu farurile oprite intre intervalul 20:00 - 08:00, acest lucru se sanctioneaza cu Advertisment Verbal.* Amenzile se dau in functie de level-ul celui care a comis infractiunea. Spre exemplu:
- Daca prindeti un civil cu levelul cuprins intre 1 si 3 nu ii dati amenda si nu ii confiscati licenta auto (daca este cazul).
- Daca prindeti un civil cu levelul cuprins intre 4 si 7 va plati 50% din amenda.
- Daca prindeti un civil cu levelul cuprins intre 4 si 7 caruia trebuie sa-i suspendati licenta va avea dreptul sa aleaga intre suspendarea licentei de condus si amenda 50%.
- Daca prindeti un civil cu levelul 8+ ii dati amenda maxima (in functie de caz).! Detalii privind amenzile gasiti in topicul LS Police Department - Wanted, Arrest, Ticket and Code ListCondusul- Se considera condus neregulamentar atunci cand jucatorul trece cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe celalalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este si atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuza ca nu a circulat pe contrasens.

- Se considera condus regulamentar atunci cand acesta este in totalitate pe banda sa sau chiar cand trece foarte putin pe banda opusa.

- Se considera condus regulamentar atunci cand acesta taie benzile la un unghi de 90 de grade.

- Se considera tot condus regulamentar atunci când acesta foloseÈte iarba, nisipul etc. de pe sensul sÄu de mers.

- Se considera incurcarea celorlalti participanti in trafic atunci cand jucatorul loveste intentionat si in repetate randuri alti jucatori cu masina sa.

- In caz ca prindeti un membru FBI / NG pe contra sens ( cu masina de civili ) nu aveti voie sa ii confiscati licenta de condus. Il trageti pe dreapta si faceti o poza la [/wanted] iar daca aceasta spune ca e dupa un suspect fara drept de predare sunteti obligati sa folositi comanda [/mdc]. Daca nu este dupa un suspect fara drept de predare ii acordati o amenda in valoare de 2.000$ ( 2x amenzi de 1.000$ ), iar daca acesta refuza sa plateasca ii trimiteti un PM cu dovezile liderului respectiv si va fi sanctionat cu Faction Warn.

- Membrii PD daca vor fi prinsi pe contra sens cu o masina de civili fara nici un suspect fara drept de predare in lista vor fi santionati cu AV / FW.

- Pentru membrii departamentelor FBI / NG ce incalca regulile de circulatie nejustificat se percepe o amenda de 2.000$ (2x amenzi de 1.000$).

- Nu aveti voie sa stati la panda pentru a cofisca carnete in alte orase. O exceptie de la regula poate fi doar atunci cand sunteti in trecere. Daca dovezile pe care le aveti dovedesc ca nu erati doar in trecere, sunteti sanctionat cu Faction Warn

- Nu aveti voie sa confiscati carnetele de condus pentru cele mai banale motive, aceasta fapta se pedepseste cu Faction Warn.

- Nu aveti voie sa confiscati licentele jucatorilor AFK (pe ESC sau /sleep), acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn. Puteti confisca licenta unui jucator aflat in jail atata timp cat ia-ti dat explicatiile inainte.

- Atunci cand sanctionati pe cineva ( orice sanctiune ) sunteti obligati sa-i spuneti si motivul, locatia in care a incalcat regula de trafic, ziua si ora aproximativa, altfe riscati sa fiti sanctionati cu Faction Warn.Trebuie sa faceti asta in cazurile in care jucatorul sanctionat a incaltat regulile la o alta ora sau alta zi decat atunci cand este sanctionat.Parcarea- Se considera parcare neregulamentara atunci cand jucatorul lasa masina cu majoritatea suprafetei sale in drum pentru a incurca traficul.

- Se considera parcare neregulamentara atunci cand jucatorul se afla in masina si stationeaza in drum mai mult de un minut, astfel incurcand traficul.
- Se considera parcare regulamentara atunci cand acesta se opreste cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe trotuar sau alt loc special amenajat. Atata timp cat nu se afla in drum si nu incurca traficul se poate considera parcare regulamentara.
avatar
TheCrazy

Mesaje : 9
Data de înscriere : 17/08/2018
Varsta : 15

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum